Калин Каменов благодари на здравните работници от Враца

 

В навечерието на Световния ден на здравето медицинските специалисти от образователните институции във Враца ще получат по 500 лв. към заплатите си.

По повод предстоящия празник, кметът Калин Каменов организира прием за лекари, медицински сестри и работещите в сферата на здравеопазването от Враца. “Благодаря Ви за всеотдайността, неуморния труд и ежедневните грижи за Вашите пациенти. Едва ли има начин, чрез който обществото да изкаже признателността си към всеки един здравен работник. Бъдете здрави и не забравяйте, че аз винаги ще бъда до Вас и ще направя всичко възможно да получавате най-добрите условия за работа” - каза още кметът Калин Каменов.

Приветствие към присъстващите отправи и председателят на районната колегия на Български лекарски съюз - д-р Ирена Мазнева.

На събитието присъстваха още: директори на лечебни заведения, на РЗОК и РЗИ, заместник-кметът Петя Долапчиева, ръководители на общински диспансери, лекари, медицински сестри, акушери, медицински специалисти в детски и учебни заведения.