Концерт на Симфониета Враца - „Шедьоврите на Моцарт” Солист: Георги Черкин Диригент: Максим Ешкенази

Концерт на Симфониета Враца - Шедьоврите на Моцарт

Солист: Георги Черкин 

Диригент: Максим Ешкенази  

Място: голяма зала на НЧ Развитие -1869