„Viva Beethoven“ - концерт на Симфониета Враца. Солисти: Зорница Иларионова /цигулка/ Диригент: Малкълм Юен

Viva Beethoven“ - концерт на Симфониета Враца.

Солисти:  Зорница Иларионова /цигулка/

Диригент: Малкълм Юен

Място: Градска концертна зала