Посланиците на Враца - празник на абитуриентите на випуск 2024 г. и концерт на Папи Ханс

Посланиците на Враца - празник на абитуриентите на випуск 2024 г. и концерт на Папи Ханс

Място: пл. „Христо Ботев“