Симфоничен концерт. Солисти: Ина Кънчева (сопран), Василена Серафимова (маримба) и Христо Павлов (флейта). Диригенти: Никола Петров и Христо Павлов

Симфоничен концерт. Солисти: Ина Кънчева (сопран), Василена Серафимова (маримба) и Христо Павлов (флейта).

Диригенти: Никола Петров и Христо Павлов

Място: градска концертна зала