Оперен концерт - Симфониета Враца Солист: Кристина Олтеан /сопран/ Диригент: Иван Илиев

Оперен концерт - Симфониета Враца
Солист: Кристина Олтеан  /сопран/
Диригент: Иван Илиев
Място: градска концертна зала