Симфоничен концерт на Симфониета Враца Солисти: Ангел Николов /пиано/ Диригент: Момчил Томов

Симфоничен концерт на Симфониета Враца

Солисти:  Ангел Николов  /пиано/

Диригент: Момчил Томов

Място: градска концертна зала