„Месец на клавишите ” - концерт на Симфониета Враца Солист: Луиджи Берджилио /пиано/ Диригент: Артуро Армелино

„Месец на клавишите - концерт на Симфониета Враца

Солист: Луиджи Берджилио  /пиано/

Диригент: Артуро Армелино

Място: салон на НЧ Развитие -1869