Електронни услуги

https://auslugi.com/public/home/vratsa/index 

Електронни услуги, предоставени от ДАЕУ,  чрез Единния модел за заявяване, заплащане и предоставяне на електронни услуги

Електронни услуги във връзка с Избори за НС 11 юли 2021, предоставени от ДАЕУ


Следните заявления, свързани с Парламентарни избори 11 юли 2021 г. могат да бъдат подадени и на електронната поща на Община Враца obshtinavr@b-trust.org без изискване за удостоверяване с квалифициран електронен подпис.

  1. Подаване на заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия, включително за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или изолация
  2. Подаване на заявление за вписване по настоящ адрес
  3. Подаване на завление за изключване от списъка на заличените лица преди предаване на избирателния списък

Потребителските имена и паролите на регистрираните потребители в старата система, са импортирани и са активни в новите електронни услуги на посочения по-горе линк https://auslugi.com/public/home/vratsa/index . Влизате във "вход в системата", изберете метод за идентификация пред системата: "Чрез регистрация и верификация" и в полето за електронна поща въведете потребителското име от старата Ви регистрация, а в полето за парола - паролата от старата регистрация. Системата ще поиска мейл, на който да изпрати код за верификация, попълнете Вашият мейл, и полученият на този адрес код въведете в съответното поле. След това работата със системата продължава по нормален начин, с избор на услуга от менюто.
При невъзможност на регистиран потребител да влезе в системата, е необходимо да направи нова регистрация. Подадените документи по старата система ще бъдат обработени и няма нужда да се регистрират наново.