Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
03.06.2009
Във връзка с предстоящите в неделя избори за български представители в Европейския парламент, Община Враца обръща внимание на гласоподавателите от избирателни секции с номера 21 и 22, че на предстоящия вот те ще гласуват в СОУ „Христо Ботев”

Промяната е отразена в заповедта на кмета на община Враца за определяне местата за гласуване и засяга около 2000 гласоподаватели, които на предишни избори са гласували в бившето училище „П. Р. Славейков”. Промени в местата за гласуване има и в част от жилищните квартали „Дъбника” и „Сениче”. Избирателите от 63, 64, 65, 69, 70, 71, 72, 73 и 80 секция, гласували до сега в ОУ „Давид Тодоров”, ще могат да упражнят правото си на избор в СОУ „Никола Войводов” (б. ОУ „Цвета Кръстенякова”). Така всички гласоподаватели от жилищните комплекси „Дъбника” и „Сениче” ще гласуват на едно място.

            Справки за местата за гласуване и номерата на избирателните секции могат да се направят в интернет страницата на Община Враца – www.vratza.bg , както и на информационните табла в сградата на Общината. В интернет може да се направи и справка по ЕГН на страницата на Главна дирекция Гражданска регистрация и административно обслужване – ГРАО: http://www.grao.bg/elections/, както и чрез електронно съобщение или телефон.

П. Ганчовска