Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
21.01.2019
Откриха обновената Детска консултация

Откриха обновената Детска консултация

С водосвет, във Враца бе открита обновената Детска консултация, която се намира в сградата на Диагостично - консултативен център – 1 в града.

„За мен е удоволствие на днешния ден – Бабинден, да поздравя всички от името на кмета Калин Каменов. Повече от 40 години не е правен ремонт на детската консултация. Нека сега тук щастливи и удовлетворени да бъдат родителите, които водят децата си. Да поздравим лекарите и акушерките с днешния празник, които в своите ръце ежедневно поемат новия живот“ – каза при откриването на реновирания обект Долапчиева.

За да пази и закриля служителите и посетителите в Детската консултация, заместник-кметът подари икона на Св. Стилиян - закрилник на бебетата и малките деца.

 

Управителят на ДКЦ-1 д-р Огнян Тошев благодари на Община Враца за отпуснатите средства за ремонта и на фирмата-изпълнител на ремонтните дейности - „Опал 94“ АД, Враца.

Стойността на инвестицията за обновяването на Детската консултация е в размер на 7 080,00 лв., с ДДС. Ремонтът включва подмяна на дограма –врати и прозорци, подмяна на ел. инсталация с ново LED осветление, шпакловка и боядисване на детската консултация, както и на частично прилежащия коридор.

 

На откриването на реновираната Детска консултация присъстваха областният управител на област Враца Малина Николова, председателят на Общинския съвет Румен Антов,  главната сестра на ДКЦ-1 Снежа Шахова, лекари, медицински специалисти.