Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
17.12.2018
Коледни концерти на децата на Враца

Три поредни вечери децата на Враца ще изнесат коледни концерти, част от празничната програма на Община Враца.  Проявите ще се проведат от 17 декември до 19 декември /включително/, от 16:30 ч., в Градската концертна зала. В първия ден ще се изявят възпитаниците от детските градини „Европейчета“, „Единство Творчество Красота“,  „Звънче“, „Звездица“, „Славейче“ и „Българче“, а от училищата ще се представи „Св. Софроний Врачански“.

На сцената във втория празничен ден ще видим малчуганите от детските градини „Щастливо детство“, „Дъга“, „Вълшебница“, „Слънце“, „Радост“ и децата от Начално училище „Иванчо Младенов“.

            Празничната програма ще завърши с концерт, в който ще се включат талантите от детските градини „Зора“, „Знаме на мира“и „Детски свят“, както и възпитаниците от училищата „Козма Тричков“, „Никола Войводов“, „Отец Паисий“, „Васил Кънчов“ и „Васил Левски“.

Малките артисти ще ни зарадват с много песни, стихчета и коледарски наричания, а за всички участници в концертите Община Враца е подготвила шоколадови изненади.