Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
26.10.2018
Кът за отдих бе открит в село Челопек

Кът за отдих бе открит в село Челопек

            На големия християнски празник – Димитровден, в село Челопек бе открит кът за отдих „Среща при герана“. На събитието присъства и кметът Калин Каменов. „Реализираният проект е пример за това как, когато човек иска да постигне нещо, започва да търси решения, а не да намира проблеми. Кметът на населеното място – Тихомир Тошев е може би един от най-активните не само в общината, но и в областта. Днешният ден на строителя е един малък празник за вашето село. Откриваме обект, изграден изцяло от доброволния труд на жителите на Челопек. Добрата новина е, че всяка година тук се случват нови неща – обновяват се спирки, подменят се детски съоръжения, облагородяват се паркове. Продължавайте да работите за преобразяването на вашето село! Честит празник!“ – каза кметът Калин Каменов при откриването на обекта.

            Кметът на село Челопек – Тихомир Тошев благодари на местната администрация и Общинския съвет за оказаната подкрепа при реализиране на проекта.

 

            Празникът започна със Света божествена литургия, по случай Димитровден. На събитието присъстваха още: областният управител Малина Николова, заместник областният управител Мирослав Комитски, председателят на Общинския съвет Румен Антов, общински съветници и жители на населеното място.

            Проектът „Среща при герана“ е реализиран и финансиран по програмата „Малки граждански инициативи“. Вложените средства са в размер на 2 895 лв., като всички дейности по неговото изграждане и облагородяване на пространството са извършени от жители на село Челопек.