Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
21.05.2018
Допълнителни курсове на градския транспорт за Черешова Задушница и откриването на „Ботеви дни“

„Тролейбусен транспорт“ ЕООД – Враца, съвместно с Община Враца, ще осигурят допълнителни курсове на обществения транспорт в града. Поводът е предстоящата Черешова Задушница и откриването на „Ботеви дни 2018“.

На 26-ти май, всички тролейбуси ще се движат до спирка „Химко“, след това автобус, с учестен график, ще извозва пътниците от спирката на бившия химически комбинат до Нов гробищен парк.

Същият ден, с цел осигуряване възможност на повече граждани да посетят тържественото откриване на „Ботеви дни 2018“, ще се изпълняват допълнителни курсове по линии № 4 и № 17.

Часовете на потегляне, от ж.к. „Дъбника“, блок № 26, са: за линия № 4 – 20:20 ч. и 20:40 ч., а за линия № 17 – 20:25 ч. и 20:55 ч. За да бъде облекчено придвижването в обратна посока, от дружеството ще осигурят два допълнителни тролейбуса, в района на площад „Македония“, които ще потеглят след събиране на достатъчно пътници на двете най-натоварени спирки, а именно – площадите „Македония“ и „Св. Софроний Врачански“.

Фирма „Тролейбусен транспорт–Враца“ ЕООД, ще подсигури извънреден курс в 23:00 ч. от Автогара Враца по редовните автобусни линии до селата Згориград, Павлоче, Косталево и Нефела, и кв. Бистрец.