Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
16.11.2017
С редица мероприятия Общностният център отбелязва Деня на християнското семейство

С редица мероприятия Общностният център отбелязва Деня на християнското семейство

Международният ден на толерантността  - 16 ноември отново събра деца, родители и специалисти в уютния Общностен център за деца и семейства, предоставящ услуги по проект „СТИМУЛ за ранно детско развитие“.

С много обич към семействата си и с пожелания за приятелство, доброта и съпричастност, децата от Общностния център и техните приятели от ДГ „Европейчета“ наситиха атмосферата с весел детски смях, песни, стихчета и много радостно настроение.

След специалния поздрав на зам.-кмета по хуманитарни дейности  - Петя Долапчиева, децата се потопиха заедно с нея в креативните задачи, поставени в днешния Уъркшоп: апликиране на тема „Моят дом“, поздравителна картичка „Моето семейство“, рисуване по собствена идея „Аз и моето семейство“, както и групова работа за изготвяне на постер „Щастливи сме заедно“.

Инициативата поставя началото на серия празнични мероприятия, посветени на Деня на християнското семейство – 21 ноември, на която дата от 16.00 ч. Общностен център за деца и семейства ще приеме в обятията си десетки деца и родители, дошли да изживеят поредните радостни мигове заедно, щастливи с нищо несравнимата топлота на семейството.