Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
18.10.2017
Зам.-кметът Петя Долапчиева посрещна делегация по проект на врачанско училище

Зам.-кметът Петя Долапчиева посрещна делегация по проект на врачанско училище

Зам.-кметът по хуманитарни дейности в Община Враца Петя Долапчиева посрещна гости от 5 държави, които участват в международен проект „Моята малка Европа“. Делегацията включва преподаватели и директори на 6 учебни заведения от държави в Европа, които са партньори на Средно училище „Васил Кънчов“ във Враца. Държавите, които участват в проекта са: България, Полша, Португалия, Испания, Македония и Латвия.

„Пожелавам ви пълноценен престой в нашия красив град, в професионален и в личен план, много слънчеви преживявания и незабравими емоции. Успех на проекта и съм сигурна, че чрез него ще откриете нови приятели тук, във Враца!“ – каза в приветствието си Петя Долапчиева.

Делегацията бе водена от директора на врачанското училище Димитър Марков, който предварително запозна зам.-кмета с целите и задачите на проекта. Чрез него ще се мобилизират, както учителите да търсят нови методи да преподават и заинтересоват учениците, така и децата, които ще научат за страните партньори по един интересен и интелигентен начин.

Зам.-кметът Петя Долапчиева изрази удовлетвореност от срещата и поднесе подаръци на гостите.