начало » Новини
19.05.2017
Калин Каменов бе гост на деня на безопасността и здравето в Холсим - България

Калин Каменов бе гост на деня на безопасността и здравето в Холсим - България

Кметът Калин Каменов бе гост на мероприятие в завода в Бели извор, което е част от кампанията „Глобални дни на здравето и безопасността в ЛафаржХолсим“. Надсловът на тазгодишната кампания е „Не позволявам да се работи опасно!" и се отнася до отговорността на всеки да се грижи за своето здраве и безопасност, както и това на другите лица, зависещи от неговите действия и правомощия. Целта на кампанията е да изостри вниманието на служителите и заинтересованите страни към здравето и безопасността на работното място.

„Искам да поздравя Вас и Вашето ръководство за това , че обръщате внимание на нещо много сериозно и отговорно, а това е как на работното място можем да бъдем полезни, да се пазим и да бъдем отговорни. Много е лесно е всеки да се грижи сам за себе си, но понякога секунда или минута водят до изключително неприятни последици, които имат отражения за цял живот, а някои са свързани и с край на живота. Затова в един екип е много важно хората да си имат доверие един на друг, да се подкрепят и да си помагат. Пожелавам ви да имате отговорни колеги, които да ви помагат да не допускате грешки. Адмирации за ръководството, че обръщат внимание на нещо толкова отговорно - човешкият живот, който е ценен, както за всеки един от нас, но и за нашите семейства“ - каза в приветствието си към присъстващите на събитието Калин Каменов.

Изпълнителният директор на Холсим /България/ Тодор Костов поздрави гостите и служителите, и даде начало на инициативите. Проведени бяха мероприятия, свързани с темата на деня, като сред тях - викторини, сюжетно - волеви игри по групи, практически занятия, футболен турнир, народни танци, лекции и Клас по йога.