Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
10.05.2017
Кметът Калин Каменов присъства на празничната програма на детска градина „Дъга“

Кметът Калин Каменов присъства на празничната програма на детска  градина „Дъга“

Кметът на Община Враца Калин Каменов бе гост на празника на детска градина „Дъга“. По традиция, детското заведение отбелязва своя празник в навечерието на 11-ти май – Деня на Кирил и Методий. Това бе и поводът тържеството да се проведе пред паметника на светите братя, до сградата на общинска администрация.

„Уважаеми педагози, Вашата роля в отглеждането и образованието на децата е изключително важна. Вие сте хората, ангажирани с изграждането на бъдещето на България и затова искам да изкажа своята голяма признателност и да отправя най-искрени благодарности! Скъпи деца, пожелавам Ви много радост и щастливо детство. Следвайте примера на светите братя Кирил и Методий – придобивайте знания и ни давайте поводи да се гордеем с постиженията Ви. Честит празник!“ – приветства присъстващите Калин Каменов.

Директорът на ДГ „Дъга“ – Даниела Александрова благодари на своите колеги за всеотдайността в работата си, както и на към кмета на Община Враца и неговия екип за подкрепата и доброто сътрудничество. Празничната програма продължи с рецитал, песни и танци.