Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
21.04.2017
Покана за обществено обсъждане-ДКЦ

 

Община Враца уведомява обществеността и заинтересованите физически и юридически лица за организиране на обществено обсъждане във връзка със стартиране на процедура за отпускане на банков кредит на стойност 70 000 лв. и срок на погасяване 36 месеца на „ДКЦ – I - Враца“ ЕООД, като Община Враца е гарант за обезпечаване на плащането.

Целта на кредита е финансово подпомагане на медицинските дейности и подобряване инфраструктурата на базите на дружеството. Средствата са необходими за осигуряване топлофициране на Втора поликлиника, находяща се на ул. „Вапцаров“ №4, както и за окончателно изплащане на закупената нова лабораторна апаратура и модерен ехограф, както и консумативите за работа с тях.

С направените инвестиции значително ще се подобри качеството на медицинското обслужване на гражданите, бързото и точно диагностициране и ефективното и своевременно лечение.

 

Общественото обсъждане ще се проведе на 24 април /понеделник/ 2017 г., от 17.00 ч., в Салона на Първа поликлиника, с адрес: гр. Враца, бул. „Втори юни“ № 66, ет. 5.