Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
19.04.2017
Община Враца домакин на Национален бизнес форум

Списание „Бизнес Клуб“ и Община Враца организират на 20-ти април от 13.00 часа в  конферентната зала на Общината НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС ФОРУМ „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА“, който е част от турне в 20 големи общини и ще се проведе в периода 20.04.2017  -30.06.2017 г..

Целта на провеждането на най-мащабния национален бизнес форум за 2017 г. е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на икономиката.

Партньори на ФОРУМА са водещите бизнес организации: БТПП, АИКБ, БСК, ИПИ, ОБК, НСМСБ, ИАНМСП  и др.

Организаторите са осигурили лектори - експертен екип и представители на държавните институции, които ще запознаят местния бизнес с много и полезна информация, свързана с различни форми на финансиране, най-актуалното за европроектите, международни пазари, тенденции в брандинга, маркетинга и рекламата, мотивацията, новостите в изискванията на НАП, счетоводството и ТРЗ, човешките ресурси, иновациите и други.

Всички жители и гости на града от 17:00 часа на 22.04.2017 г. в  парк „ДЪБНИКА“ са добре дошли на концерта-спектакъл „Свята земя българска“ в изпълнение на народната певица Поли Паскова  и внушителния ансамбъл „ Чинари“ с водещ любимеца на всички българи – неповторимия Шкумбата.

Приложено: Програмата на форума.

НЯМА ПРИЧИНА ДА НЕ СИ ПОДАДЕМ РЪКА И ЗАЕДНО ДА ПОЛОЖИМ УСИЛИЯ ЗА 

ПО-ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА РЕГИОНИТЕ, РЕСПЕКТИВНО СТРАНАТА НИ!