начало » Новини
13.04.2017
Калин Каменов посрещна за четвърти път „Посланиците на Враца“

            За четвърти път ученици и студенти, учещи и работещи в страната и чужбина се срещнаха с кмета на Община Враца Калин Каменов. Срещата беше в рамките на инициативата „Посланиците на Враца“

 

            Кметът Каменов приветства младежите и им благодари за активността и желанието им да участват в промяната на родния си град. „Всички проведени срещи до този момент оказват своя благоприятен резултат върху визията на Враца. Благодарение на Вас и Вашите идеи, градът ни има нов облик преди всеки празник“, каза Каменов и призова младежите да обединят усилията си и да се противопоставят на всякакви опити за вандализъм в общината. 

            На срещата бяха обсъдени възможности за развитие на туризма в град Враца и превръщането на общината в притегателен център за посетители. „Г-н Каменов, всички в залата сме категорични, че провелият се фолклорен събор „Леденика“ бе едно от най-значимите събития в сферата на културата и туризма. Доказателство за това е, както одобрението на гражданите, така и високите оценки на различните институции. За нас, като млади хора, е важно да продължим в тази посока, създавайки други подобни събития, с цел популяризиране на природните и културните забележителности в региона“, коментираха присъстващите на срещата младежи.