начало » Новини
12.04.2017
ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

Община Враца уведомява обществеността и заинтересованите физически и юридически лица за организиране на обществено обсъждане във връзка със стартиране на процедура за отпускане на банков кредит на стойност 70 000 лв. и срок на погасяване 36 месеца на „ДКЦ – I - Враца“ ЕООД, като Община Враца е гарант за обезпечаване на плащането.

Целта на кредита е финансово подпомагане на медицинските дейности и подобряване инфраструктурата на базите на дружеството. Средствата са необходими за осигуряване топлофициране на Втора поликлиника, находяща се на ул. „Вапцаров“ №4, както и за окончателно изплащане на закупената нова лабораторна апаратура и модерен ехограф, както и консумативите за работа с тях.

С направените инвестиции значително ще се подобри качеството на медицинското обслужване на гражданите, бързото и точно диагностициране и ефективното и своевременно лечение.

 

Общественото обсъждане ще се проведе на 19 април 2017 г. от 17.00 ч. в Салона на Първа поликлиника, ет.5, бул. „Втори юни“ №66, гр. Враца.