Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
21.12.2016
Кметът на Община Враца присъства на коледно тържество в село Голямо Пещене

Кметът на Община Враца присъства на коледно тържество в село Голямо Пещене

Кметът на Община Враца Калин Каменов бе гост на коледното тържество в пенсионерския клуб в село Голямо Пещене. Той бе посрещнат от кмета на селото Тодор Тодоров.

„Благодаря за подкрепата, която оказвате на мен и на кмета на Голямо Пещене. Това ме мотивира да бъда често сред вас. Като хора, допринесли много със своя труд, дали възпитание и образование, ние младите сме длъжни да ви уважаваме и да ви показваме, че мислим за вас“, заяви в приветствието си към жителите на Голямо Пещене, кметът на Общината Калин Каменов.

            По случай коледните и новогодишни празници, Каменов подари ръчно направена елха на пенсионерския клуб в селото. Дръвчето, изработено от потребителите на Защитено жилище за лица с психични разстройства и Дневен център за лица с увреждания, бе закупено от благотворителната изложба-базар, която се проведе през изминалата седмица във фоайето на Градската концертна зала.

            Начало на празничната програма дадоха дядо Коледа и Снежанка, които раздадоха подаръци и поздравиха жителите на селото по случай настъпващите коледни и новогодишни празници.