Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
16.12.2016
Kметът на Община Враца Калин Каменов се включи в благотворителния базар „Коледа, посветена на лицата с увреждания“

Kметът на Община Враца Калин Каменов се включи в благотворителния базар „Коледа, посветена на лицата с увреждания“

   Кметът на Община Враца Калин Каменов взе участие в благотворителна изложба-базар под наслов „Коледа, посветена на лицата с увреждания“. 


   Инициативата е организирана от студентите, специалност „Трудотерапия“ във филиал „Проф. д-р Иван Митев“ към Медицински университет – София, Защитено жилище за лица с психични увреждания и Дневен център за лица с увреждания, Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Зорница“, Дом за стаи хора „Зора“, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания №1 и Ресурсен център – Враца.

 
   „Поздравявам ви за невероятните коледни произведения, които сте създали в навечерието на този светъл християнски празник“, заяви в приветствието си кметът Калин Каменов. „Хубаво е да подкрепиш нещо, направено от  нечии ръце, с много любов и старание“, допълни още кметът на Враца и поясни, че повече от 300 ръчно правени картички от потребителите на ЦНСТ №1 ще бъдат изпратени до партньори на Община Враца.  „Пожелавам на студентите да бъдат още по-усърдни в работата си, защото това не е просто професия, а кауза, в която трябва да се работи с много сърце. Бъдете здрави и продължавайте да творите“, каза още Калин Каменов.
   Кметът на Община Враца закупи коледни венци, играчки и елха, направени от потребителите на социалните институции във Враца.
На благотворителната изложба-базар присъстваха още директорът на врачанския филиал на Медицинския университет проф. Пенка Маринова, зам. областният управител Ирина Иванова и председателят на Общински съвет Румен Антов.