Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
07.12.2016
Грейна коледната елха във Враца

Грейна коледната елха във Враца

Осемметрова коледна елха грейна на площад „Христо Ботев” във Враца. С тържеството по случай запалването на светлините бе дадено своеобразно начало на коледния базар в града, а кулминация на вечерта бе пищна заря.

Дългоочаквана бе появата на Дядо Коледа, който пристигна с кабриолет. Белобрадият старец поздрави всички и даде думата за приветствие на кмета на Община Враца Калин Каменов. „Скъпи родители и деца, надявам се да сте доволни от това, което направихме заедно. Нека съумеем да направим Коледа още по-красива, още по-празнична и още по-пъстра. Пазете това, което имате, защото то е за всички нас. Пожелавам ви да бъдете здрави, да посрещнете Коледните и Новогодишни празници в топъл семеен кръг и отново да се съберем, за да отпразнуваме Новата година“, заяви кметът Калин Каменов и пожела „Весели празници“ на всички жители и гости на града.

На тържеството по повод запалване на светлините на коледната елха присъстваха още зам.-кметовете на Община Враца Мария Попова и Петя Долапчиева.

 

Участие в празничната програма, на откритата сцена на пл. „Христо Ботев“, взеха деца от детските градини в града, балетна школа при НЧ „Развитие“, Центъра за работа с деца и актьори от Драматично-кукления театър във Враца.