Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
05.12.2016
Откриване на Коледните празници във Враца

Откриване на Коледните празници във Враца

Осем метрова  Коледна елха ще грейне на площад „Христо Ботев” на 6 декември 2016 г. Тържеството по повод запалване светлините на елхата ще започне в 16:30 ч.

Участие в празника ще вземат възпитаници от детските градини, балетната школа при НЧ „Развитие 1869” Враца и актьори от Драматично-куклен театър Враца. Поздрав към децата ще отправи кмета на Община Враца-Калин Каменов, а дядо Коледа ще бъде посрещнат с песни и стихове. Със запалването на светлините на коледната елха ще бъде дадено начало на Коледния базар на пл. „Христо Ботев“.

За всички жители и гости на града Община Враца предвижда превоз до централния площад в града. Той ще се извършва от тестовия електробус, който бе предоставен за ползване на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД. 

Електробусът ще тръгва от спирката на бл. 26 в ж.к. „Дъбника“ и ще се движи по трасето на тролейбус №4, до светофарите при Пожарната в града, от където автобусът ще завива надясно към пл. „Христо Ботев“.

Управителят на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД Николай Вълков обяви, че началният час на тръгване на електробуса ще бъде в 10.00 ч. и ще пътува постоянно.