Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
04.11.2016
Кметът Калин Каменов откри 20-то юбилейно издание на мемориалния турнир „Пламен Боцев“

Кметът Калин Каменов откри 20-то юбилейно издание на мемориалния турнир „Пламен Боцев“

Кметът на Община Враца Калин Каменов откри 20-то юбилейно издание на мемориалния турнир „Пламен Боцев“ в града. „Приветствам всички участници и пожелавам на организаторите от спортен клуб „Ботев 93“ да проведат един оспорван турнир, а най-добрите да спечелят. В турнири като този ще излязат най-добрите таланти, с които след време страната ни да се гордее. Надявам се това да се случи тук. Успех на всички и нека най-добрите да победят!“-каза в приветствието си кметът на Враца Калин Каменов.

На откриването на турнира присъстваха още синът на славния врачански треньор Иво Боцев, световният шампион по борба Николай Гергов, олимпийският шампион и треньор на Националния отбор по борба Армен Назарян и главният експерт към Министерството на младежта и спорта във Враца Росица Стаменова.

 

В юбилейното 20-то издание на турнира участие ще вземат 130 състезатели от 15 клуба от страната и два от Гърция. Враца ще бъде представлявана от 20 борци от отбора на „Ботев 93“. Главен съдия на турнира е Ангел Петров.