Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
20.07.2016
Апел

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

 

Поддържането на Община Враца в чист и естетичен вид е една от важните задачи за всички нас като граждани. В желанието си Община Враца да бъде привлекателна и посещавана туристическа дестинация в Северозападна България, апелирам в срок до 15.08.2016 г. ръководителите на търговски дружества, обществени организации и учреждения, управителни органи на юридически лица, едноличните търговци, собствениците и ползватели на имоти, собствениците и обитатели на жилища и етажните собственици, да премахнат и почистят всички свои складирани строителни материали, МПС, отпадъци и други, които са разположени на тротоари и друг вид публична общинска собственост без правно основание, както и тревните площи да бъдат приведени в добър вид.

Средата, в която живеем, зависи от всеки един от нас. Надявам се, че с общи усилия, ще превърнем града ни в по-добро място за живеене.

С настоящото уведомявам, че от 16.08.2016г., определени от мен длъжностни лица, ще започнат извършването на проверки и при констатирането на нарушения ще бъдат налагани, предвидените в действащата нормативна база, санкции.

 

С УВАЖЕНИЕ:

КАЛИН КАМЕНОВ

Кмет на Община Враца