Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
15.07.2016
Зам.-кметът Петя Долапчиева откри бизнес обучение във Враца

Зам.-кметът Петя Долапчиева откри бизнес обучение във Враца

Зам.-кметът на Община Враца Петя Долапчиева откри бизнес обучение за малки и средни предприятия по маркетинг и киберсигурност. Форумът бе организиран от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/. 

„Българският бизнес и предприемачество се нуждаят от добре подготвени, образовани и мотивирани кадри. А това са хората като вас, които не спират да се обучават и повишават своите знания, умения и квалификация. Това е и успешната формула за бизнеса - за стабилност,  успех и иновативност. Служителите осигуряват 80% от резултатите в бизнеса. Именно затова е изключително важно да се инвестира в постоянно повишаване на тяхната квалификация.

                В съвременната силно конкурентна бизнес среда важи правилото: „Една фирма, която не инвестира постоянно в развитието на своя екип, непрекъснато изостава от пазара.” Това е причината днес и тук, в Община Враца да сме заедно“. С тези думи зам.-кметът Петя Долапчиева откри и приветства присъстващите на бизнес обучението. Модератор на срещата бе  регионалният представител на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ за Враца Цветан Ангелов. В нея взеха участие представители на бизнеса, неправителствения сектор, институции и студенти.

 

Сред обсъжданите теми на форума бяха как се прави успешен маркетинг при участие в международни панаири и изложби, заплахи и последствия от хакерски атаки и как да се предпазим от тях.