Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
06.07.2016
Калин Каменов посрещна представители на Белгийското посолство

Калин Каменов посрещна представители на Белгийското посолство

Кметът на Община Враца Калин Каменов посрещна в кабинета си представители на посолството на Кралство Белгия. Каменов запозна своите гости-икономическия и търговски съветник при посолството Ан Дефурни и отговорния ръководител за Белгийски и международни инвестиции Александра Бачева с историята, настоящето и забележителностите на Враца, както и с възможностите за инвестиране. На срещата присъства и зам.-председателят и изпълнителен директор на Търговско-промишлената палата във Враца Илиана Филипова.

 

Калин Каменов и представители на Посолството се обединиха около идеята в бъдеще да се осъществят контакти за ползотворно бизнес сътрудничество и партньорство. Кметът на Враца представи и инвестиционната програма на Община Враца, в която е заложено изграждането на Технологичен парк, в който могат да се включат и белгийски фирми. В края на срещата Каменов подари на гостите реплика от фиала на Рогозенското съкровище. 

Представителите на посолството на Кралство Белгия във Враца посетиха и Търговско-промишлената палата във Враца, където бяха запознати с дейността на организацията и бе представен бизнес климата в региона.