Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
22.04.2016
Калин Каменов засади дръвчета на патронния празник на СОУ „Никола Войводов“

Калин Каменов засади дръвчета на патронния празник на СОУ „Никола Войводов“

„Има една хубава поговорка, която искам да я запомните: Приятел е този, не който ти прави комплименти, а този, който ти прави забележки, защото той те поправя и те прави по-добър. За това помнете забележките на Вашите родители и учители, защото те са най-ценни. Пожелавам Ви да бъдете здрави и да се гордеете, че сте врачани. Честит празник!“. С тези думи кметът на Община Враца Калин Каменов приветства възпитаниците, учителите и гостите на тържеството по случай патронния празник на СОУ „Никола Войводов“, което се проведе в парк „Дъбника“.
В програмата участваха деца от всички класове, които са включени в извънкласни дейности и клубове по проекти. По време на тържеството директорът на училището Галина Витанова награди отличилите се ученици в престижни областни и национални състезания.
Калин Каменов се включи в засаждането на 10 дръвчета в двора на учебното заведение, които са предоставени от Община Враца. Кметът разгледа и рисунките на асфалт, които малките художници от училището бяха сътворли по повод 22 април-Международен ден на Земята.