Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
08.06.2015
Детски панаир ще има във Враца

            За трета поредна година Община Враца и фондация „Изиарт” организират детски панаир във Враца – съобщи кметът на града. Инж. Николай Иванов уточни, че тази година празникът ще е на 13 юни от 10 до 18 ч. на площад „Христо Ботев”.  Това издание на панаира е изцяло финансирано от Община Враца.

Поканени са всички малки и по-големи момичета и момчета. За тях ще бъдат организирани различни ателиета на открито. Ще има ателиета изкуство и рисуване, стъклопис, макиаж, пясъчни рисунки, грънчарско ателие, бижута, цветя от салфетки, детска архитектурна работилница, рисунка на асфалт, декупаж, животни от картон, детски играчки, мода, урбанистична игра и др. Предвидени са и спортни игри – „Преоткрий Враца” и „Пожарникари”. Ще има също представление на куклен театър и много други приятни забавления. На площада отново ще пристигне истински противопожарен автомобил. В този ден влизането в Регионалния исторически музей и Етнографско-възрожденския комплекс ще е безплатно за децата.

„Искам чрез медиите да поканя всички деца на Враца в събота на площад „Христо Ботев” – заповядайте на детския панаир!” – каза инж. Иванов.

Даниела Хитова,

гл. експерт „Връзки с обществеността”