Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
26.09.2012
След 10 години бе открита нова група в детска градина във Враца

След 10 години бе открита нова група в детска градина във Враца

За първи път в последните 10 години във Враца бе открита целодневна детска група. От днес в ЦДГ „Дъга” ще се обучават още 22 деца от всички райони на града. Общо 160 са малчуганите, които посещават детското заведение, заедно с филиала му в с. Баница.

„Това е чудесен подарък за всички вас, мили деца, които от днес заедно ще се радвате на детството, ще се научите на доброта и ценности, ще срещнете своите приятели за игри и веселие. На цялото ръководство и екипа на ЦДГ „Дъга” пожелавам дръзновение, благородство и вярвам, че заедно постигаме високите цели за доброто на нашите деца. Скъпи деца, пожелавам ви здраве, безгрижно детство, много мечти, смях и приятели!” – се казва в поздравителния адрес от името на кмета на Враца, който прочете зам.-кметът Красимир Богданов. На малчуганите той подари луксозен том с български приказки.

 

  

Откриването на новата група се превърна в празник за всички деца в градината. Сред официалните им гости бяха също Даринка Костадинова от РИО, Маринела Петрова, Валентина Михайлова и Калина Дуранкева от дирекция „Образование, култура, спорт и туризъм” в Община Враца,  кръстницата на ЦДГ „Дъга” Илияна Филипова – директор на Търговско-промишлената палата в града и директорите на всички детски градини в общината. Новата група все още няма име. В избора му ще участват и децата.

 

 

                                                                  Даниела Хитова,

                                                                  гл. експерт „Връзки с обществеността”