Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
26.08.2008
„Добре дошли на панаира”

   С програма „Добре дошли на панаира” на площадка пред стадион „Христо Ботев” във Враца ще се открие сто и двадесетото издание на Врачанския есенен панаир. Различни изпълнители, конкурси, изложби и томбола с награди ще осигуряват забавления на посетителите и гостите на града в петте панаирни вечери.
   Изпълнения на местните фолклорни ансамбли „Хемус” и „Вратица” и концерт на фолк певицата Рени ще открият панаира на 14 септември. Сценичните изяви ще продължат през следващите дни с фолклорен концерт на Румяна Попова, шоу на буфосинхронистите Пепо и Веско, концерт на Северозападна музикална компания и представяне на най-новия спектакъл на театрална трупа „Темп” - „Криле в огъня”.
   За доброто настроение на гостите организаторите са предвидили панаирна томбола, дегустации на продукти на производители, както и конкурси за най-бързо изяждане на хамбургер и за най-вкусно приготвено домашно кисело мляко. Задругата на майсторите на народни и художествени занаяти ще предложи в една от вечерите изложба, демонстрации и обучение на желаещи от майстори на Задругата.
   В двудневен пленер на 16 и 17 септември ученици от трите врачански училища СОУ „Отец Паисий”, ОУ „Васил Левски” и НУ „св. Софроний Врачански” ще покажат своя поглед върху панаира. Те ще получат награди и ще изложат картините си на 17 септември. Същия ден най-малките художници също ще могат да се изявят с рисунка на асфалт на площад „Македония” от 10.00 ч.

   ПРОГРАМА на 120 Врачански есенен панаир 14-20 септември 2008 год.