Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
31.07.2008
Започна подготовката за провеждането на Врачанския есенен панаир

   Един по-различен есенен панаир очаква врачани от 14 до 21 септември тази година. Това стана ясно на първата работна среща на организаторите от Община Враца и «Общински пазари и тържища» ЕООД. По-естетична визия и каталог на фирмите участнички във врачанския панаир са част от новите моменти в него. Предстои да бъдат закупени и еднотипни павилиони с лека поликарбонатна конструкция, които ще оформят „лицето” на местата за търговия с промишлени стоки.
   Промени ще има и в схемата за разположението на търговските площи. Най-атрактивната част от панаира с атракционите, питейните заведения и сцената остават на традиционните си места в алеята пред стадион „Христо Ботев”. Бул. „Демокрация” ще бъде освободен от търговска дейност, а търговците на промишлени стоки ще се разположат по протежението на ул. „Спортна”. Предвиден е и обособен кът за производителите на занаятчийски стоки, които ще разположат своите произведения в градинката пред открития басейн.
   Културната програма на панаира все още се обсъжда. Предложения и мнения Община Враца очаква на електронния си адрес: obshtinavr@b-trust.org.