Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
26.05.2008
ОБЯВЕН Е СПИСЪКЪТ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА ПРЕЗ 2008 г.

   От днес (26 май 2008 г.) списъкът на картотекираните като крайно нуждаещи се лица, които ще бъдат настанявани в общински жилища през 2008 година е обявен в Центъра за услуги и информация на Община Враца. Всички желаещи граждани могат да се запознаят с него и в случай, че имат възражения да ги подадат в срок до 9 юни 2008 г.
   В списъка за настаняване през настоящата година са включени общо 106 граждани картотекирани като крайно нуждаещи се. 66 са кандидатите за едностайни жилища и 40 за двустайни (за четиричленни семейства). Одобрените лица през тази година ще бъдат настанявани по реда, определен в Наредбата за общинските жилища – по номера, под който фигурират в списъка за настаняване и след проверка за евентуална промяна на условията за картотекиране – промяна на адресна регистрация или придобиване на имот. Лицата, които получат покана за настаняване и откажат да се настанят отпадат окончателно от общинската картотека.
   През тази година в списъка за настаняване са включени семейства, картотекирани от 1995 до 2002 г. Над 1 000 са врачанските домакинства картотекирани като крайно нуждаещи се в Общината.

Списък за настаняване под наем в общински жилища за 2008 г.