Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
02.11.2010
Днес, 02.11.2010 г. кметът на Община Враца – д-р Костадин Шахов откри новата плувна година в закрития плувен басейн на стадион „Христо Ботев” – Враца.

Днес, 02.11.2010 г. кметът на Община Враца – д-р Костадин Шахов откри новата плувна година в закрития плувен басейн на стадион „Христо Ботев” – Враца.

Община Враца извърши строително – ремонтни дейности на обекта чрез направата на таван от РVC плоскости на плувния басейн с площ 714 кв.м, реновирани са и съблекалните и баните, като общо вложените средства са в размер на 29 984 лв.

В новооткритото спортно съоръжение се провеждат редовни занимания по водна топка, начално обучение на деца от спортните клубове в града, тренировъчен процес на картотекираните състезатели, осигурен е и достъп на граждани и учащи се по утвърден график.

Д-р Костадин Шахов изказа своите благодарности към управителя на Общинско предприятие „Спорт и туризъм” – г-н Явор Иванов „за усилията и волята да се превърне плувния басейн в едно прекрасно спортно съоръжение, което е направено за да бъде в полза на всички граждани, състезатели и най-вече на децата на град Враца. Пожелавам на всички вас успешен старт на плувната година, а на състезателите - много нови медали” – заяви още в словото си д-р Шахов.

 

Гости на събитието бяха Председателят на постоянната комисия за работа с децата, младежта, спорта и туризма,  - г-н Момчил Калистратов, треньорите на спортните клубове в града, граждани и журналисти.

 

Н. Гетова

МДПВО Община Враца